Γλώσσα:  Greek  English

Ιδιότητες Schisandra

Η SHISANDRA χρησιμοποιείτε παραδοσιακά ως ένα σημαντικό τονωτικό βότανο για όλο το σώμα. Προσφέρει ενίσχυση και τόνωση σε πολλά διαφορετικά όργανα και ιδιαίτερα προστατεύει και αποτοξινώνει το συκώτι και αποτρέπει την προκαρκινικη δράση.
Τακτική κατανάλωση τσάι Schizandraς έχει πολύ θετική επίδραση στην ψυχική υγεία, αύξηση της ενέργειας και καλής διάθεσης, στη βελτίωση συγκέντρωσης και της μνήμης. Βελτιώνει την κυκλοφορία και προστατεύει την καρδιά.

Θεωρείτε επίσης ως αποτελεσματικό σεξουαλικό τονωτικό, και στις γυναίκες και άνδρες, 5 ml του εκχυλίσματος σε ένα ποτήρι κρασί έχει ως αποτέλεσμα μια ευχάριστη χαλαρωτική διάθεση ......

Συχνά η Schizandra χρησιμοποιείται στη θέση του Ginseng, αλλά και σε συνδυασμό μαζί του για την αύξηση της θεραπευτικής δράσης.
Εργαστηριακές αναλύσεις έδειξαν το κόκκινο μούρο να περιέχει schizandrin, deoxyschizandrin, schisahnol, schizandrol, αιθέρια έλαια, βιταμίνες C και A. Πρόσφατες μελέτες που πραγματοποιήθηκαν στην Κίνα έδειξαν ότι οι δραστικές ουσίες αυτές είναι αποτελεσματικές στην θεραπεία του ίκτερος και της ηπατίτιδας. Ο διάσημος ειδικός βότανο-ιατρικής, καθηγητής James Duke συγγραφέας του "The Green Pharmacy" προβλέπει ότι Schizandra μπορεί σύντομα να γίνει το πιο αποτελεσματικό φυτικό φάρμακο για τα προβλήματα με το ήπαρ.

Η Schizandra χρησιμοποιείτε στην παρασκευή βοτανοφαρμάκων, οποία παίζουν σημαντικό ρυθμιστικό ρόλο στον οργανισμό μας βοηθώντας την προσαρμογή στις αγχωτικές καταστάσεις, που επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα . Με βοήθεια φαρμάκων αυτών το αναζωογονημένο δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα μας είναι σε θέση να ξεπεράσει πολλά προβλήματα υγείας.

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτή την κατηγορία.
Powered & Hosting By Mikromedia.
Myrtilo © 2012